Ocazii

Indiferent daca e vorba de nunta sau club, iti putem oferi o rochie pentru orice eveniment. Gasesti aici propunerile noastre de ocazii ca sa te orientezi mai usor in catalogul nostru de rochii de inchiriat, in functie de cel mai apropiat eveniment din viata ta.

Probabil multe dintre noi s-au intrebat macar o singura data: de ce sa cumpar o rochie pe care o vei purta doar o data sau de doua ori? In plus, o rochie de calitate poate costa o mica avere. Nu-i asa ca in ziua de azi exista lucruri mai importante in care poti sa investesti decat in sifonierul tau? Ca sa scapi de problema demodarii rochiilor cumparate exista o iesire sigura si simpla.

Cu DRESSCOD poti sa te bucuri de o gama variata de rochii care sunt mereu la indemana ta, astfel cand primesti urmatoarea invitatie la nunta sau aniversare nu te vei intreba trist "Oare ce sa imbrac ca sa ies in evidenta si nici sa nu intru in datorii?", ci dimpotriva vei astepta cu nerabdare acea zi a evenimentului ca sa poti sa primesti complimente de la invitati pentru stilul in care arati imbracata intr-o rochie, ultima creatie a caselor de moda Halston Heritage, Badgley Mischka, Tadashi Shoji sau Adrianna Papell.