Politica de confidentialitate

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de DressCod.ro

DressCod.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Securitatea datelor

DressCod.ro foloseste datele cu caracter personal doar in urmatoarele situatii:

- in colaborarea cu serviciile de curierat pentru expediarea produselor. Numele, adresa si numarul de telefon vor fi oferite firmei de curierat pentru livrarea coletului

- in comunicarea cu dvs.

- trimiterea de newslettere si oferte speciale. Adresa de email si numele vor fi folosite de MailChimp pentru expedierea de newslettere

- informatii despre contul si statusul comenzilor

- solicitarea de review-uri pentru produsele achizitionate

DressCod.ro NU foloseste datele cu caracter personal in urmatoarele situatii:

- pentru operarea platilor online - Datele cu caracter personal sunt preluate si prelucrate exclusiv de operatorul de plati

- prelucrarea platilor online. Acest aspect intra exclusiv in sarcina procesatorului de plati online

- expedierea de mesaje tip SPAM. Orice utilizator al siteului DressCod.ro poate sa renunte la abonarea la newsletter

DressCod.ro poate stoca informatii cu caracter personal pentru a avea o gestiune mai buna in relatia cu dvs. Informatiile stocate sunt: adresa de email, date de contact (nume, adresa, numar de telefon), Ip-uri si informatii despre ISP-uri (Internet Service Provider - furnizorul serviciului de internet) cookie-uri, browserul de internet folosit pentru navigare (google Chrome, Mozzila Firefox, Internet Explorer, etc) cat si echipamentul folosit la navigare (mobil, desktop sau tableta), data si ora la care siteului a fost vizitat, timpul petrecut in cadrul siteului cat si paginile care au fost vizualizate. Toate informatiile stocate vor fi folosite pentru statistici prin intermediul carora incercam sa inbunatatim experienta in cadrul magazinului online.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe DressCod.ro implica o parola.

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti prin intermediul sectiunii de Contact.