Stim ce cauti

noi suntem la fel ca si tine si asta ne ajuta sa te intelegem mai bine. La fel ca si tine vrem sa aratam bine in orice situatie si in acelasi timp sa nu cheltuim multi bani, timp si nervi.

Scopul nostru este sa facem astfel incat tu sa poti gasi la noi o rochie, indiferent de cat de mari sunt asteptarile tale. Si daca esti multumita - inseamna ca noi ne-am indeplinit obiectivul.

Mereu progresam ca sa devenim si mai buni.

Misiunea noastra

Credem ca este mai bine si mai sanatos sa-ti cheltui timpul si banii pe impresii, decat pe shopping, care ne reduce viata direct proportional cu timpul petrecut in cabine de proba si trafic intre mall-uri.

Ne place tot ce e frumos, dar folosim lucruri fara a fi dependenti de ele, fara a face un cult din ele, prin urmare nu dorim sa le stapanim.

Credem in idea inchirierii si in principiile "shared economy", si ne straduim ca serviciul nostru sa te ajute sa redirectionezi banii si eforturile catre ceva care chiar este important pentru tine. Scopul nostru este sa iti salvam niste resurse si sa iti dam accesul la o colectie de rochii de cea mai inalta calitate pe care nu poti sa le gasesti in magazine fizice, sau acestea sunt exagerat de scumpe ca sa poti sa te gandesti la achizitie.

mission2.jpg

De ce sa inchiriezi de la DressCOD

Iti facem viata mai confortabila. Pur si simplu - ia decizia de a nu mai cheltui timpul tau pretios si banii pe cautarea rochiilor si primeste accesul la colectia noastra de rochii de designer.

1. Rochii noi sau aproape noi

Mereu suntem in procesul de extindere a colectiei cu modele noi de rochii, de aceea putem sa-ti oferim accesul la un numar mare de rochii noi create de designeri celebri.

2. Rochii 100% originale si autentice

Toate modelele de rochii sunt absolut autentice si aduse si selectate personal de noi, marea majoritate din magazine de prezentare ale caselor de moda din Statele Unite si Marea Britanie. Caracteristicile rochiilor cum ar fi materialul, cusaturi sau captuseala sunt de cea mai inalta calitate. Acestea pot exista doar la modele 100% originale.

3. Stare perfecta a rochiilor

Faptul ca achizitionam rochiile foarte selectiv direct de la magazinele de prezentare oficiale ale caselor de moda va garanteaza ca o mare parte din rochiile noastre se refera la modelele din ultimele colectii ale designerilor. In mod regulat organizam reduceri si lichidari de stoc pentru a putea mentine fluxul de reinnoire constanta a modelelor oferite, de aceea putem garanta starea perfecta a rochiilor. Iar partenerul nostru in curatare chimica ne ajuta sa mentinem rochiile perfecte.

4. Modelul on-line

Modelul nostru de afaceri se bazeaza pe faptul ca o mare parte a operatiunilor noastre decurge on-line. Avem si showroom-ul fizic unde poti sa probezi orice rochie prezenta pe site. Insa noi credem ca viitorul este modelul on-line, care ne permite sa usuram la maxim toate procesele, iar echipa de programatori mereu face showroom-ul on-line sa fie confortabil si intuitiv.