In secolul XXI, era vitezei si hainelor confortabile, unul din obiectele traditionale de imbracaminte ale sexului frumos - rochia - din ce in ce mai rar se regaseste in dulapul femeilor. Pentru noi este mai greu sa cumparam o rochie, desi asortimentul rochiilor din magazine este foarte bogat, noi tindem spre haine mai comode: pantaloni, fuste, bluze, pe care le alegem ca elementele unui puzzle, din care compunem garderoba noastra zilnica. Suportam cu usurinta lipsa rochiilor in viata noastra de zi cu zi, dar ce e de facut cand vin mult asteptatele sarbatori, si atunci apare vesnica intrebare: "... eu cu ce ma imbrac? ..." In cazul acesta cea mai buna alegere este rochie. Daca detineti o rochie eleganta, atunci problema este ca si cum rezolvata. Dar cate rochii de ocazie poate sa detina o locuitoare de oras modern? 3-5 maximum. De ce asa putin? Ele sunt scumpe si trebuie pastrate undeva. Amintiti-va de eroina lui Sarah Jessica Parker, pentru care camera principala in casa era dressing-ul, si avand numarul substantial de rochii ea avea probleme in achitarea facturilor de intretinere.

Cu aceasta dilema se confrunta toate femeile din ziua de azi. Suntem captivate de rochiile chic, dar mintea respinge categoric: "Este scump! Va aduna praf in dulapul in care si asa nu prea mai e spatiu!". DressCOD va ofera nici macar un compromis, ci o solutie completa pentru aceasta dilema: rochii de inchiriat.

Pro si contra inchirierii:

PRO:

Este foarte accesibil

Va puteti permite sa straluciti in rochii de calitate create de designeri celebri la petreceri, restaurante, reuniuni de familie contra unei sume rezonabile de bani.

Va permite sa visati

Rasfoind revistele de moda nu va mai accentuati la preturile rochiilor, ci la sentimentele de fericire pe care va poate aduce o rochie eleganta.

Pastrati natura

Cumparand rochiile superbe tot mai des vedem ca ele sunt realizate din materiale sintetice, care inseamna multi litri de petrol. Prejudiciul suferit de natura pentru o rochie purtata de 2-3 ori este foarte mare. 

Rochii de la designeri

Cu bani mai putini puteti sa purtati rochii de la case de moda de top, sau cu aceleasi bani sa cumparati rochii de la designeri chinezi care isi croiesc rochiile la fabrici semilegale. 

Intotdeauna o imagine noua

Poti sa arati superb si de fiecare data altfel, utilizand intreaga gama de culori.

CONTRA:

Riscul de a nu gasi marimea potrivita

Toate suntem diferite, si toate frumoase in felul nostru. Poate sa ne placa o rochie, insa marimea sa nu fie disponibila sau ea sa nu se aseze perfect, asa cum ne dorim noi de fiecare data.

Aversiune naturala

Pentru noi poate sa nu fie atat de usor sa ne impacam cu gandul ca rochia deja a fost purtata de alt cineva. Insa in magazine cand probam haine nu avem nimic cu faptul ca haina probata a mai fost imbracata de zeci de oameni. Sau cand cumparam o rochie probata de alte femei, rareori trecem la curatatorie inainte sa o imbracam pentru eveniment.

In orice caz, alegerea este a ta. 

Am organizat serviciul nostru pentru ca iubim rochiile ca si tine. Si la fel ca si tine am intampinat de multe ori problemele descrise.

Echipa DressCOD