Arata 1 - 1 din 1 produs

Mon Cheri

Lideri si experti de divertisment David Tutera si designerul Mon Cheri Martin Thornburg ofera tesaturi de moda de inalta calitate, create manual cu cristale Swarovski, margele si dantela romantica. Combina cele mai bune epoci din trecut cu tendintele modei de astazi.

Rochii Montage sunt cunoscute pentru a fi modeste si ispititoare, precum si pentru amestecarea sensibilitatii cu un stil avangardist. Aceasta are ca rezultat o colectie cu un aspect magulitor, rochiile care se potrivesc diferitelor categorii de varste, dintre care multe includ jachete concepute pentru a finaliza un aspect lustruit. Acele femei care au ales Mon Cheri Montage sunt pe drumul lor spre perfectionarea aspectului elegant, senzual si feminin la urmatorul lor eveniment formal.

Rochii de seara de inchiriat

Colectia de rochii elegante de la case de moda celebri sunt mai accesibile acum prin DRESSCOD. Inchiriaza in trei pasi simpli. Alegand DRESSCOD poti sa faci economii substantiale si sa porti rochii semnate Badgley Mischka, Halston Heritage sau Tadashi Shoji. Indiferent daca e vorba de nunta, aniversare, bal sau club, la noi gasesti rochii de inchiriat potrivite pentru orice ocazie.

Catalog rochii